dimecres, 6 de maig del 2009

SENSE MIM 2009

Així és. El passat dijous vaig visitar la consulta de Molés per veure com anava el genoll. La conclusió és que està molt millor que fa un mes, però no està per a fer Mim i Volta al Terme competint, esforçant-se al màxim. Així que, després de quatre anys consecutius, este any no faré la marató i mitja.

Em dol perquè és un carrera especial, ja porte quatre edicions a l'esquena... però el Campionat d'Espanya em tempta més. Tenim la sort que per segon any consecutiu el porten a la nostra província, així que s'ha d'aprofitar. La marató i mitja, probablement, la continuaran fent els pròxims anys. Per tant, com que sé que no seria capaç d'anar a fer la Mim en 10 hores (tal com em va proposar el doctor), anar a provar o anar tranquil (llegiu l'entrada de la Nevera d'Atzeneta), he escollit la Volta al Terme.

Lamente perdre'm l'aventura, la companyonia, les amistats del camí, el patiment, l'alegria de passar la meta... i no poder compartir tot açò amb els amics i les amigues que sí aniran.

L'únic que puc fer des d'aquest raconet del cyberespai és desitjar-vos a tots i totes els que aneu que no tingueu cap problema, que l'entrenament i el treball de tots estos mesos done fruit i que passeu la meta de Sant Joansatisfets per l'esforç i el resultat.

Amb els millors desitjos per a Racarunner, Irene, Ggroc, Sendallarga, Txapi, Tàfol, GMCH, Teo, Wushi, Erenida, Rubén, Alex, Berto... i tots els que no cite però sabeu que esteu en esta llista.

2 comentaris:

  1. Buena elección Ximo. Lo que todos querríamos es hacer las dos, pero así seguro que estás al 200% para la Volta al Terme. No hay mal que por bien no venga... o eso dicen...

    ResponElimina
  2. XIMO QUE TAL, RECUPERAT PRONTER.
    SOC DEL VALENCIA PERO CREC COM TU QUE SEU MEREIX EL QUE MOS ESTA FENT DISFRUTAR DE VERES....
    MOLTES GRASIES PER LES FOTOS....
    I ESTIGI A PUNT DE FURTARTE LA CAIRA JEJEJEJE LLASTIMA ME AVERA FET FALTA EN LA LLOMA...
    ES VETGEM..

    ResponElimina