dissabte, 30 de maig del 2009

CONCURS DE TRASLLATS

El divendres 29 es va fer públic el resultat del concurs de trasllats de professors d'ensenyament secundari i altres cossos, cos de funcionaris al qual pertany des del 2006.

El resultat no podia ser millor per als meus interessos: no m'han donat plaça, així que tornaré a les adjudicacions de juliol, on segurament trobaré vacant a l'IES on treball actualment. Seria el tercer curs consecutiu al mateix centre, i paga la pena pels companys i la immensa majoria de l'alumnat.

Lògicament, no sols és important a nivell professional, sinó també a nivell personal. El pròxim curs a Castelló possibilitarà fer un pas més en la vida de parella. I espere que aquesta aventura en la qual m'embarque-ens embarcarem em-ens duga a bon port i ens faça feliços. Sóc optimista.

En definitva, YES, WE CAN!

No puc deixar passar l'oportunitat de fer un pensament per als companys i companyes que no foren tan afavorits/es pel resultat del concurs, i desitjar-los que el torn de les comissions de servei faça justícia. Ni més, ni menys.

Joan, Marta, Mª José... espere que esta volta la sort estiga del vostre costat i que el/la funcionari/a encarregat de les comissions considere les al·legacions. És de justícia.

1 comentari:

  1. Doncs, m´alegre per tu Ximo, per que al cap i a la fi aixó és el més important (al menys per a mi) si et vaja bé en el tema personal...la resta va rodada.
    Ens veiem a la Volta!!

    ResponElimina